Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Πάσχα

Τελικά είπα να το ανοίξω το μαγαζί πριν το Πάσχα και αυτό γιατί η Λαμπρή είναι ένα θέμα που έχει εύρος μεγάλο. Τι θέλω να πω!Μπορείτε να γράψετε σε πρώτη φάση που θα πάτε με ποιον θα πάτε που θα μείνετε, πόσο θα μείνετε. Μπορείτε να προτείνετε και σε άλλους κάποιους προορισμούς που ξέρετε. Όταν με το καλό γυρίσετε θα μας πείτε τις προσωπικές σας ιστορίες πόσο καλά περάσατε καταρχήν αν κάνατε κάποιες εκδρομές εκεί γύρο, τοπικά έθιμα, να προτείνετε κάποια εστιατόρια, μπαράκια ότι σας έκανε εντύπωση και περάσατε καλά. Φυσικά φωτογραφίες!!!!!!!!!!

Έτσι με αυτό τον τρόπο θα φτιάξουμε ένα δικό μας οδηγό που θα ανατρέχουμε όταν θέλουμε να πάμε διακοπές. π.χ Πάσχα στην Κέρκυρα, στη Χίο που γίνετε ο ρουκετοπόλεμος, στον υπέρτατο προορισμό τον ημερών τους άγιους τόπους.
χρήσιμες συμβουλές:
1. Όσοι οδηγήσετε προσοχή στην οδήγηση τα μάτια δεκατέσσερα.
2. Μη σκάσετε στο φαΐ. Μετά την νηστεία το στομάχι πρέπει να επανέλθει σιγά σιγά στην πριν το Πάσχα διατροφή. το βράδυ λοιπόν της ανάστασης μόνο μαγειρίτσα και ένα κόκκινο αυγό. Και όταν λέω μαγειρίτσα δεν εννοώ μια σουπιέρα μαγειρίτσα.


Εύχομαι σε όλους σας καλή ανάσταση και μια χαρούμενη Λαμπρή.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα. Kαλορίζικο και πάλι. Πολύ ωραία η σκέψη σου για τις φωτογραφίες αυτές και τους προορισμούς για τις Άγιες αυτές μέρες. Εγώ εδώ θα μείνω. Αλλά δεν έχω παράπονο, γιατί δόξα το Θεό πάνω απ' όλα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλά εμείς & οι άνθρωποί μας και όχι το που θα περάσουμε τις γιορτές :)

    Y.Γ. Σου ξέφυγε μια κενή ανάρτηση πιο πάνω... Διέγραψέ την καλύτερα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή