Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Καλοκαίρι - καλοκαιράκι

Τους 36 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο σήμερα στην Αθήνα.Καλά με τα δελτία καιρού όλα είναι σχετικά.Σε κάθε κανάλι βλέπεις και διαφορετικές θερμοκρασίες ,αλλά και καιρό.Στο ένα θα βρέξει, στο άλλο συννεφιά ,στο άλλο ηλιοφάνεια.Μου αρέσει που θέλουν να κάνουν και προβλέψεις για 3 η 5 μέρες.Αγοράσαμε πανάκριβα μηχανήματα λόγο ολυμπιακών αγώνων και τι έγινε. Πιο  καλά να ρίχνουμε τα χαρτιά κάθε πρωί.Άσε πια που στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές δεν τολμάνε να τους πουν τίποτα ,μόνο σε στυλ πλάκας και αυτό περιορισμένη.Επιτέλους ας κάθετε η ΕΜΥ και να βγάζει ένα καιρό για όλα τα ΜΜΕ με θερμοκρασίες πού δεν θα είναι ασανσέρ από κανάλι σε κανάλι,να ξέρουμε πως θα ντυθούμε, αν θα πάρουμε ομπρέλα, δηλ. μια σωστή πρόβλεψη.

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα και από δω.
    Εν αναμονή της Υπουργοποίησής σου ως Υπουργός Ανάπτυξης μπορείς να αφήσεις το σχόλιό σου εδώ και να γνωρίσεις και την υπόλοιπη κυβέρνηση που έκανα τη σύστασή της ;)
    Η κυβέρνηση ονομάζεται Ανατροπή και το link είναι:
    http://shell-land.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω ο "Πέστα όλα" να έχει καλύτερο υπουργείο από μένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά μην αρχίζουμε με γκρίνιες όλα. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα δώσουμε το κάτι το διαφορετικό.Στο κάτω κάτω υπάρχει και ο ανασχηματισμός μετά από χρόνια που ως συνήθως οι υπουργοί αλλάζουν υπουργεία όλοι θα πάρετε κάποια στιγμή αυτό που θέλετε.Και θεωρώ πιο σημαντικό το υπουργείο πολιτισμού –έρχεται και το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου –. Συνάδερφε κανένα εισητηριάκι.Επίσης το ΥΠΕΧΩΔΕ να μην βλέπετε μπροστά σας από το πράσινο ζούγκλα θα την είχα κάνει την Αθήνα πριν το πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά! Άντε και την κάναμε ζούγκλα, σκέφτηκες ποια ζώα θα βάζαμε μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπό ζώα άλλο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή